Bag skodderne
Læs uddrag

Bag skodderne

Helle Stangerup

Politikens Forlag
Helle Stangerup var kun tretten år, da hun første gang kom i pressens søgelys. Det skete i 1953, den nye grundlov var netop vedtaget, og en journalist ville vide, hvordan det mon var at gå i klasse med landets kommende Dronning.

Journalisten fik aldrig noget svar, og Helle Stangerup har siden da konsekvent holdt skodderne lukkede omkring sig selv og sit farverige liv. 

I Bag skodderne åbner hun endelig og fortæller løs. Om sin opvækst i "de vilde diskussioners hjem”, om de kendte og de magtfulde, der beskrives for det gode, men også for det mindre gode. Om arbejdet bag sit forfatterskab, ligesom hun giver en livfuld skildring af ægteskabet med Adam Knuth og deres opbygning af Knuthenborg Safaripark.

Helle Stangerup er ofte blevet fotograferet ved store festlige begivenheder, som hun her tilføjer en række sjove, personlige oplevelser. Men hendes liv rummer også mere dystre sider. En barsk skilsmisse under et nådesløst mediebombardement, og et medfødt helbredsproblem, der satte en kløft mellem hende og broderen, Henrik Stangerup. Eller chokket, da hendes yngste søn meldte sig til krigen i Afghanistan.

Bag skodderne er skrevet med humor og vid, ikke mindst om hendes særlige forhold til bilkørsel, madlavning og andre praktiske gøremål, men også med bid, brod og krasse meninger om rigets tilstand.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 8T 29M
ISBN: 9788740009774
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. March 2013
Indlæst af: Annette Grunnet
Fotograf: Sunwrap.Dk
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Berlingske Tidende, Else Cornelius
Helle Stangerup fortæller om sit livs op- og nedture i de diskrete og åbenhjertige erindringer
Information, Marie Louise Kjølbye
Læserne er i godt selskab med denne fornøjelige bog, der for første gang nogensinde får et hofbal eller et kongeligt bryllup til at lyde som noget, det kunne være sjovt at være med til. Så vil jeg gerne have Helle til bords
Weekendavisen, Bo Bjørnvig
Et stykke Danmarkshistorie svingende mellem det højkulturelle og højadelige
Downloads