Baby
Hør uddrag

Baby

Rose Maimonide

Politikens Forlag
Ønsker du at beskytte dit barn mod skadelige kemiske stoffer? Orker du ikke sygedage og snotnæser? Drømmer du om en nem måde at lave sund hverdagsmad, som dit barn vil spise med et smil? Men hvordan får man som træt og travl forælder tid og overskud til alt det?

Denne bog gør det hele nemt. BABY er nemlig det ultimative opslagsværk til dig, der gerne vil have stressfri genveje til at give dit barn en naturlig sund opvækst med god kemi.

Rose Maimonide, mor til to, og har de seneste mange år arbejdet professionelt med at hjælpe tusindvis af familier til at navigere nemt i mål med sunde valg, der virker – uden løftede pegefingre.

Her i bogen har hun samlet sin solide erfaring og den nyeste, opdaterede viden fra internationale sundhedseksperter til klare og lette råd, som du kan bruge i hverdagen. Du får trygge og overkommelige løsninger til at holde din baby sund og glad, handle bæredygtigt og undgå skadelige kemiske stoffer.


Med BABY får du:
  • nemme køreplaner til, hvad din baby skal spise hvornår
  • enkle opskrifter på sund økomad til små og store munde
  • præcise oversigter med optimale kosttilskud til din baby
  • indkøbsguide fra A til Å med kemifrit babygear – både budget og luksus
  • alt hvad du skal vide om at styrke dit barns immunforsvar på naturlig vis
  • effektive råd til at give dit barn rolig søvn og dig færre bekymringer
Når dit barn strutter af trivsel, får I overskud til et sjovere familieliv med mere energi og tid til nærvær. Og du bliver glad og tryg som forælder.

Alle bogens anbefalinger er godkendt af læge Irene Hage, der har en treårig overbygningsuddannelse i komplementær medicin fra Bastyr University i Seattle, og Maja Kirkegaard, som er uddannet biolog med en ph.d. om hormonforstyrrende stoffers virkning på kroppens vitaminer og mineraler.

Læs mere på rosemaimonide.com
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788740063448
Format: ePub
E-bog Udk. 04. May 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: DasRotesRabbit
Downloads