Atlas Six - Initiativet
Hør uddrag

Atlas Six - Initiativet

Olivie Blake

Hr. Ferdinand
Det Alexandrinske Selskab er en berygtet, ældgammel orden, og i den sidder verdens mest magtfulde magikere, der har svoret at beskytte antikkens hemmeligheder. Selskabets medlemmer er sikret uendelig rigdom, magt og prestige, og kun hvert tiende år kommer nye magikere i betragtning. Men kun fem af de seks kandidater går levende derfra.

Ærkerivalerne Libby Rhodes og Nico de Varone kan kontrollere den fysiske verden, men ikke den ild, der brænder imellem dem; Reina Mori betvinger naturen og taler selve livets sprog; Parisa Kamali er tankelæser og mestrer forførelsens kunst; Tristan Caine er søn af en mafiaboss og besidder evnen til at læse universets hemmeligheder; og Callum Nova er en smuk, arrogant og velstående manipulator, som har magten til at forårsage jordens undergang.

Kandidaterne rekrutteres af den mystiske Atlas Blakely, som meddeler, at kun fem vil få optag, mens én vil blive elimineret, og alle seks kandidater må hver især kæmpe for egen overlevelse.

The Atlas Six – Initiativet er en adgangsbillet til en verden af magi, hvor hemmeligheder, forræderi, forførelse og uovertruffen magt lurer overalt

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 528
ISBN: 9788740080018
Serietitel: Atlas Six
Nummer i serien: 1
Format: 145x220
Udk. 17. November 2022
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: SatsbyB
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Sarah Feddersen Thomsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  boghygge.com
Virkelig en interessant bog, som jeg kun kan anbefale.
Downloads