Atlas Six - Initiativet
Læs uddrag

Atlas Six - Initiativet

Olivie Blake

Hr. Ferdinand
Det Alexandrinske Selskab er en berygtet, ældgammel orden, og i den sidder verdens mest magtfulde magikere, der har svoret at beskytte antikkens hemmeligheder. Selskabets medlemmer er sikret uendelig rigdom, magt og prestige, og kun hvert tiende år kommer nye magikere i betragtning. Men kun fem af de seks kandidater går levende derfra.

Ærkerivalerne Libby Rhodes og Nico de Varone kan kontrollere den fysiske verden, men ikke den ild, der brænder imellem dem; Reina Mori betvinger naturen og taler selve livets sprog; Parisa Kamali er tankelæser og mestrer forførelsens kunst; Tristan Caine er søn af en mafiaboss og besidder evnen til at læse universets hemmeligheder; og Callum Nova er en smuk, arrogant og velstående manipulator, som har magten til at forårsage jordens undergang.

Kandidaterne rekrutteres af den mystiske Atlas Blakely, som meddeler, at kun fem vil få optag, mens én vil blive elimineret, og alle seks kandidater må hver især kæmpe for egen overlevelse.

The Atlas Six – Initiativet er en adgangsbillet til en verden af magi, hvor hemmeligheder, forræderi, forførelse og uovertruffen magt lurer overalt

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199
Sprog: Dansk
Spilletid: 16T 
ISBN: 9788740080711
Serietitel: Atlas Six
Nummer i serien: 1
Format: Download MP3
Lydbog udk. 17. November 2022
Indlæst af: Anton Hjejle, Line Hesdam, Louise Bonde, Louise Bonde, Mads Hjulmand, Oliver Due, Rikke Westi, Rikke Westi, Simon Nøiers, Søren Højen
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Sarah Feddersen Thomsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  boghygge.com
Virkelig en interessant bog, som jeg kun kan anbefale.
Downloads