At se lyset
Hør uddrag

At se lyset

Sierras familie driver en juletræsplantage i Oregon – et meget landligt miljø at vokse op i, men hvert år pakker familien deres træer og drager til Californien for at sælge årets produktion. Sierras liv er på den måde delt i to; hun lever et liv i Oregon og et helt andet i Californien – problemet er blot, at når hun er det ene sted, savner hun det andet. Lige ind til i år, hvor Sierra møder Caleb, og livet i Californien med ét overskygger hendes tilværelse i Oregon.

Rygterne siger dog, at Caleb ikke umiddelbart er nogen drømmefyr. Han har for år tilbage begået en stor fejl, som han har lidt under lige siden. Sierra ser ud over Calebs fortid og er fast besluttet på at hjælpe ham med at finde tilgivelse og måske endda forløsning for sin fejl. Som misforståelser, rygter og mistanker fyger omkring dem, indser Sierra og Caleb, at de har en styrke, der overvinder alt andet: sand kærlighed.

At se lyset er en livsbekræftende, rørende og helt uforglemmelig læseoplevelse.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sideantal: 256
ISBN: 9788740041972
Format: ePub
E-bog Udk. 03. November 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
'At se lyset' er en roman der handler om tilgivelse, kærlighed, venskab og gavmildhed; lige præcis de ting jeg elsker i juleromaner. Bogen er velskrevet og indeholder både alvor og humor og siderne vendte sig nærmest af sig selv under min læsning.
Downloads