At blive den man er
Læs uddrag

At blive den man er

Anja Andersen

Politikens Forlag
At blive den man er handler om en lille pige, der elskede at lege med en bold, men aldrig holdt sig inden for stregerne. Det er fortællingen om håndbold-ikonet Anja Andersens årelange kamp for at finde en måde at forvalte sig selv på. Om at være nationalhelt det ene øjeblik og skurk det næste. Om næsten at lade et nådesløst pres tage livet af sig. Om talrige sammenstød med trænere, dommere og spillere. Om professionel storhed og private fald. Om at opdage, at livet ikke handler om at vinde, men om en opgave større end sig selv. Om at vokse. At lukke kærlighed ind. At indgå venskaber for livet. Om tilgivelse. Og om at alt kan trænes for at blive mester i den vigtigste sport af alle – livet.

Endelig er det en historie om en kvindes rejse mod at lade sin egen måde at leve på afgøre, hvem hun er.

At blive den man er er bogen, hvor Anja for første gang ser sig selv og sin historie i øjnene. For hvordan kan hun vide, hvem hun er, før hun ved, hvem hun var?
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 28M
ISBN: 9788740035841
Format: Download MP3
Lydbog udk. 18. October 2016
Indlæst af: Louise Davidsen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen.dk
Bogen er enormt troværdig og der er noget både smukt og forløsende i at høre historien om hele mennesket bag navnet og dramaerne og i at blive klogere som læser. Den dybt personlige beretning er skrevet helt uden antydningen af hverken mudderkast, offerrolle eller selvforherligelse.

Bogen berørte mig dybt – både under og efter læsningen. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bognørden, Stina Holdt
Velskrevet, levende og virkelig vedkommende fortælling, der giver anledning til selvindsigt hos læseren.
 
 
 
 
-  Fredericia Dagblad, Flemming Linnebjerg
For mig er Anja Andersen det ubetinget største danske håndboldnavn nogensinde. Og det mest misforståede. Men via bogen ved jeg nu, at hun har fundet ro til at leve sit liv, og det er en dejlig tanke.
Downloads