Asyl
Hør uddrag

Asyl

Liad Shoham

Hr. Ferdinand
Da Michal Poleg bliver fundet livløs i sin lejlighed, og der er tydelige tegn på, at hun har været udsat for grov vold, må politikommissær Anat Nachmias, der får dette som sin første drabssag, prøve at forstå hvad den unge kvinde har gennemlevet i dagene op til sin død. Hvad er det for nogle enorme kræfter, den engagerede socialaktivist har tirret? Står en af de asylansøgere, som hun har bistået, bag forbrydelsen? Hvem er den mystiske ”bankmand”, som hun jagtede, og hvilken betydning har de modstridende beviser, som bliver fundet på gerningsstedet?

Da en ung afrikaner tilstår drabet, får Anats overordnede travlt med at afslutte sagen, men hun tvivler på hans motiv og mistænker at Michal Poleg, en lille og spinkel kvinde med et udtalt talent for at irritere folk, er blevet trukket ind i en affære, som er mange gange større end hende selv.

Asyl udspiller sig i Tel Aviv. Det er på mange måder en klassisk krimi, men bogen giver samtidig et godt indblik den israelske storby. Frem mod den overraskende slutning tager den læseren med ud i en hvirvlende fortælling, der bevæger sig mesterligt fra domstolenes sale til politiets dunkle forhørslokaler, færdes blandt asylansøgere fra Eritrea og støder på den brutale kriminelle underverden.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 129
Sideantal: 400
ISBN: 9788793166059
Format: ePub
E-bog Udk. 18. March 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Hans Henrik Fafner, Rivka Uzan Fafner
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Liad Shoham
Blodappelsiner
Liad Shoham
I Telaviv-forstaden Petach Tikva arbejder Anat Nachmias på den lokale Læs mere
Konfrontation
Liad Shoham
En grusom voldtægt bryder stilheden i et fredeligt kvarter i det nordlige Læs mere