Arkimedes
Hør uddrag

Arkimedes

Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

Politikens Forlag
Karrierekvinden Malene er vokset ud af en traumatisk barndom i Nakskov og er netop blevet direktør for Hjælp Barnet. Men en opvækst præget af vold, misbrug og voksnes svigt forfølger hende stadig.

En finansmand findes myrdet, og sporene på gerningsstedet peger mod Malene. Hun er uskyldig, men kan ikke bruge sit alibi – fordi det involverer en minister. Hvem vil hende til livs?

Imens vender hendes ekskæreste Mathias tilbage til Danmark fra sit eksil i hængekøjen i Jacó Beach. Han beslutter sig for at hjælpe Malene og begynder at granske den myrdedes baggrund. Det fører ham på sporet af hemmeligheder, som både rækker langt tilbage i tiden, men også dybt ind i magtens korridorer. Her tegner sig konturerne af et skelsættende politisk komplot, der kan ændre landets fremtid.

Malene opdager snart, hvem der er efter hende og må søge hjælp i sit gamle netværk og den fortid, hun har forsøgt at lægge bag sig. Men det sætter hårdkogte muskler i bevægelse, som hun pludselig ikke længere kan styre.

Arkimedes er en selvstændig fortsættelse af forfatterparret Zornig og Lindholms storsælgende debut, spændingsromanen Bundfald.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 100.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
ISBN: 9788740035308
Format: 145x220
Udk. 20. June 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Mørk / Visuel Kommunikation
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Jysk-Fynske Medier, Henrik Tjalve
"Arkimedes" af forfatterparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm er ikke kun en godt turneret spændingsroman, det er også en roman, der vil sætte fokus på nogle af de problemer, velfærdsstaten står overfor.
 
 
 
 
-  Bognørden
Romanen er skrevet i et yderst letlæseligt sprog. Persongalleriet er mangfoldigt og sceneskiftende er mange og hurtige. Det er i sandhed en spændingsroman med fuld fart på, fra start til slut. Alle figurer er levende og nogenlunde realistiske, de er lette at relatere til og passer fint ind i handlingen, som også har virkelig mange spor. Den vågne læser vil kunne genkende en hel del af mennesket Zornig i handlingen, ligesom der er mange ligheder og små henvisninger til både politik og samfundets drejning. Jeg fandt det både underholdende og tankevækkende. Læs mere
Litteratursiden.dk
De utroligt mange lag, der dækker over løgne, misbrug og magtliderlighed, bliver langsomt pillet fra hinanden i denne skræmmende realistiske og spændende historie om magtmisbrug. Det hensynsløse menneskesyn Fuck or get fucked, hvor dem der har magten spiller guder, gør indtryk og giver masser af stof til eftertanke. Læs mere
lektørudtalelse
Man mærker tydeligt forfatter-ægteparrets hjerte og indignation over de udsatte børns kummerlige vilkår og det samfund, der bevidst eller ubevidst vender det blinde øje til.
Arkimedes
Arkimedes er en selvstændig fortsættelse af forfatterparret Zornig og Lindholms storsælgende debut, spændingsromanen Bundfald.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm
Eksodus
En tidlig morgen i Valby udløses en cykelbombe, og mistanken om terror Læs mere