11. maj 2019

Årets Kvinde er kåret

Årets Kvinde er kåret

Forfatter Sara Omar blev kåret til ‘Årets kvinde’ ved Elle Style Awards 2019. Sara Omar er meget glad og beæret over at modtage prisen og siger: ”I min verden er alle kvinder Årets Kvinde. I min verden, handler det ikke om hvor meget man har eller har opnået, men om hvordan man giver tilbage med det man har og har opnået. Det handler om, hvordan man er der for andre og hvordan man på fornuftig vis bruger sine evner i kraft af éns position eller resurser.
 
I min verden handler det om, at man aldrig skal tage styrken i at have en stemme for givet. Der findes kvinder og unge piger alle steder, som har brug for at blive mindet om hvor vigtig søstersolidaritet er. De har brug for at blive mindet om deres indre lys og styrke, så de kan sige fra over for umenneskelige krav og behandlinger.
 
Jeg forskelsbehandler ingen i min kamp for børns, pigers og kvinders rettigheder, og i den anstrengelse, er det vigtigt at nå ud til alle verdens hjørner. Hver evig eneste pris, anerkendelse eller stjernedrys sendt mod mig, vil jeg dedikere til kvinder og piger (UANSET baggrund) derude som kæmper enten i stilhed eller højlydt.”
 

Gå til News