Appetit på livet
Hør uddrag

Appetit på livet

Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter

Birgit Schelde, Brdr. Koch

Politikens Forlag
Appetit på livet er kogebogen til alle, der ønsker at spise sundt, men ikke vil gå på kompromis med den gode smag. Det er først og fremmest en diabeteskogebog, men henvender sig til alle, der har lyst og appetit på mad, der forener sundhed og gastronomi. Retterne er enkle, velsmagende og lige til at gå til.
 
Bogens opskrifter på grønt, fisk, kød, bagværk og desserter er alle nogle, som bruges i brdr. Kochs professionelle køkken. Her er fokus på de sunde fedtstoffer og masser af grønsager i skøn forening, så de lækre opskrifter kan nydes af alle - også mennesker med diabetes - uden dårlig samvittighed.

I bogen fortæller diætist Birgit Schelde om den nyeste videnskabelige viden indenfor, hvad der er sund mad, når man har diabetes og hun deler ud af sin mangeårige erfaring med at omsætte viden til praksis og f.eks. udskifte det dårlige fedt med det gode, vælge de rette kulhydrater og spise mere frugt og grønt. Alle opskrifter er ernæringsberegnet og angivet med det samlede kalorieindhold pr. person, foruden den procentvise energifordeling af kulhydrat, fedt og protein.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
ISBN: 9788740020199
Format: ePub
E-bog Udk. 30. October 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Henrik Freek Photo
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
opholdsrum.dk, Daney Ísbjörg Helgadóttir
Selvom bogen primært markedsføres til dem med interesse i diabetespassende kost, kan ikke-diabetikere sagtens være med. Opskrifterne er nemlig super appetitlige og lige til at gå til; det er hverdagsmad, som aldeles ikke er kedeligt!
Lektørudtalelse, Anne Grete Jacobsen
... En meget inspirerende og lækker kogebog...
Magasinet Sundhed
Bogen kan sagtens inspirere dig, der bare vil leve sundt, men som ikke har diabetes.
Madforlivet.dk, Anette Harbech Olesen
Og lad mig sige med det samme, at det er virkelig gode opskrifter denne bog byder på. Jeg har allerede afprøvet den syltede julesalat, de bagte persillerødder med lakrids og løg med polenta. (…) Mine varmeste anbefalinger.
Appetit på livet, Tove Amby
De to brødre formår med twist at fremtrylle velsmag og vellyst i alt fra kål til rodfrugter. Det er en kogebog, der emmer af kreativitet og nytænkning, selv-om maden er sund og enkel.
Fagbladet Diæstisten, Anne Ravn, diætist
Med en diabeteshaj som diætist Birgit Schelde ved det faglige ror føler man sig som diætist på sikker grund og kan derfor fokusere på at navigere nydelsesfuldt med fokus på at finde fornyelsen i bogen.
Klik HER, og tilmeld dig DD2-projektet, hvis du har fået konstateret type 2 diabetes efter den 1. januar 2009. DD2 - Bedre behandling til den enkelte person med type 2 diabetes.
Downloads