Annie John
Hør uddrag

Annie John

C & K
Annie John er et lykkeligt, ubekymret barn på Antigua i Caribien. Som tiårig er hendes yndlingsbeskæftigelse
at sidde og se på, mens hendes mor finder minderne frem fra den gamle kuffert som rummer hele hendes tilværelse. Men Annie er ikke ti år gammel for evigt. Hun forandres, og den kærlighed hun kendte i moderens omsorg bliver til modvilje og uforsonlighed. 

Annie John
er et både smukt og smerteligt portræt af en ung piges opvækst, hendes længsel efter at finde og forstå sig selv, og en fortælling om det lille skridt fra kærlighed til afsky, som det kan udspille sig i en familie.
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 149
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740061826
Format: ePub
E-bog Udk. 29. April 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: C & K
Oversætter: Benny Andersen, Cynthia Rosalina de la Touche Ander
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Berlingske
Jamaica Kincaid og hendes teenager-alteregoer Annie John og Lucy er … et både interessant og udfordrende bekendtskab, og de bør læses sammen.
www.littuna.nu
Jamaica Kincaids skrivestil er tilgængelig og rig på billedsprog, der understøtter den universalistiske filosofi om at vokse op. Romanen er både velegnet for et yngre publikum såvel som hos det voksne. Hos mig genkaldte det samme smerte ved at vokse op som pige i 2021, på trods af at bogen tager sted i Antigua i 1950’erne. Bogen illustrerer derved sin tidsløshed og på samme tid er det også forfærdeligt at tænke på, at mange af de samme normer stadig er til stede den dag i dag. Læs mere
 
 
 
 
-  Bogglaede (IG)
Medrivende, rørende og utrolig skrøbeligt med tabet af barndommen,
Downloads