Anne Hjernøe is a journalist and a self-taught cook. She is a well-known TV figure and has hosted programmes such as ‘Anne’s Food’ (AnneMad), and has recently appeared in a themed programme series visiting Danish castles, manor houses, seaside hotels and the Danish Isles together with journalist Anders Agger. And last but not least, Anne has also written various cookbooks, amongst others Anne’s Pickle Book (Annes syltebog), Politiken’s Book on Tapas (Politikens bog om tapas), The Good Kitchen – Healthy Food against Cancer (Det gode køkken – sund mad mod kræft), More Anne’s Food (AnneMad med mere) and Anne’s Advent Calendar, all published with Politikens Forlag.

 

Krydret
To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier.
Stærk, let og mæt
Slut med mellemmåltider! Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter et tv-program fik hun en storm af henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvordan hun havde gjort, og om hun havde nogen gode råd. Derfor har hun skrevet denne bog.
Squash-fritter

Der er masser af opskrifter i Anne Hjernøes bog Stærk, let og mæt. Her viser Anne, hvor nemt det er at lave squash-fritter.