Anna Bogdanova er personlig træner, coach og sundhedsskribent og har en unik hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun er bl.a. uddannet i forandringsprocesser på CBS, certificeret ernæringscoach med speciale i sports- og træningsernæring hos Precision Nutrition, og bevægelsesspecialist hos Z-Health Performance, som er en længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og bevægelse. Anna har dyrket styrkeløft på konkurrenceplan, og med sin russiske baggrund har hun indsigt i de mest effektive strategier til, hvordan man skaber en stærk og vital krop.
Anna Bogdanova præsenterer sin nye bog VELDEJET
Hør Anna Bogdanova fortælle om sin nye bog Veldrejet
 
I bogen fokuserer Anna Bogdanova på, hvordan man kan ommøblere sin krop og få en veldrejet timeglasfigur med slank talje og smukke balder. 
 
Med 1 times effektiv ugentlig træning suppleret af god træningskost bygger lover Anna Bogdanova dig en flot silhuet med feminine og stærke kurver.

Annas træningsprogrammer og principper er allerede testet af over 2000 kvinder, som alle har fået en sundere og også gladere krop.
Læs mere
TOP  ▲
Bøger af Anna Bogdanova
Skyhøj forbrænding
7 ugers hverdagstestet kur til smidigt stofskifte, stressfri krop og stærke Læs mere
Veldrejet
Smelt fedtet, stram taljen og løft balderne 5 cm med skræddersyet Læs mere