Alt dette vil jeg give dig
Hør uddrag

Alt dette vil jeg give dig

Dolores Redondo

Hr. Ferdinand
Spaniens bedst sælgende forfatter er tilbage med en stærk spændingsroman om dystre familiehemmeligheder og destruktivt magtbegær.

Da ambulancen ankommer til en alvorlig trafikulykke i det nordlige Spanien er Manuels mand, Álvaro, allerede død. Et familiemedlem har identificeret den døde, men hvad lavede Álvaro nær sit fødested i Galicien, når han havde sagt, at han skulle på forretningsrejse til Barcelona? Og hvorfor har han aldrig fortalt Manuel om sin velhavende familie og adelige titel som markis?

Politiet afslutter bemærkelsesværdigt hurtigt opklaringsarbejdet, og hos Álvaros familie møder Manuel kun kulde og afvisning. Sammen med en stædig pensioneret politimand og en af Álvaros barndomsvenner kaster Manuel sig nu ud i opklaringen af, hvad der kan være sket, og hvad der gemmer sig bag den tilsyneladende privilegerede familiefacade. Noget tyder nemlig på, at Álvaro ikke er den eneste, der har lidt en mystisk død.

Alt dette vil jeg give dig er en medrivende thriller om en magtfuld families mørkeste hemmeligheder, om narkotikamisbrug, pædofili, arrogance og løgne, men også en livsbekræftende fortælling om kærlighed og venskab, loyalitet og håb.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 624
ISBN: 9788740047950
Format: 145x220
Udk. 09. August 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet, Simon Lilholt
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
Det er simpelthen det bedste, jeg har læst af hende. (…) Et interessant plot i en vidunderlig historie, der er skrevet, så man ikke kan slippe bogen før sidste side.
 
 
 
 
 
 
-  Frk. Bogorm , Hanne Hellgren
"Det er en virkelig vidunderlig bog. Ja, det er en spændingsroman - og ja, der er døde og skurke. Men det er også en ualmindelig fin beskrivelse af Manuels sorg og tiden efter hans elskedes død ... Jeg har smilet med hovedet på skrå, læst de samme sætninger flere gange, grædt en smule og siddet på kanten af stolen. Den har fuldt ud fortjent samtlige hjerter, og de 623 sider var ikke én eneste side for lang. Bogen sidder stadig i mig." Læs mere
 
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Flemming Junker
”Dolores Redondo jonglerer overbevisende med både sidehistorier og det centrale plot i en stram komposition, hvor ethvert sidespring og oplysning har en betydning … Med sine persontegninger og psykologiske indsigt distancerer romanen sig i det hele taget fra ganske mange andre krimier og bevæger sig langt inde på den egentlige skønlitteraturs område, så man behøver bestemt ikke være krimifan for at nyde bogen … Det er så en stor fornøjelse at læse Dolores Redondos nye udspil, at man blot forbløffes over, så hurtigt de mange sider sættes til livs.” Læs mere
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaëlis
”Dolores Redondo leverer igen en solid krimi.”
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
”Dolores Redondo sætter effektivt de spanske regioner på krimiens verdenskort … Kombinerer højst nutidige emner som homoseksuelle ægteskaber og den katolske kirkes seksuelle børnemisbrug med dunkle familiehemmeligheder og det gamle Spaniens sociale og eksistentielle værdiforestillinger.”
 
 
 
 
-  Bogrummet.dk
”Spænding i bogen til omtrent sidste side … Meget malerisk og fortællende”.
god-bog.dk , Ib Ahnfeldt
”Forrygende, spændende og med et drive i handlingen, der tvinger læseren til at læse videre … Bogen er svær at lægge fra sig.”
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardvig
”Dolores Redondo formår på mesterlig vis kontinuerligt at twiste handlingen.”
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dolores Redondo
Offergaven
Et tragisk dødsfald i Elizondo-dalen virker mistænkeligt: En lille pige, Læs mere
De glemte børn
”Et selvmordsbrev,” foreslog Amaia. 
”Ikke helt nøjagtigt,” sagde Padua og Læs mere
Den usynlige vogter
Det er få romaner, hvor man oplever et så stærkt behov for at vide, hvad Læs mere