Alt det jeg aldrig fortalte dig
Hør uddrag

Alt det jeg aldrig fortalte dig

Celeste Ng

Hr. Ferdinand
Lydia er Marilyn og James Lees yndlingsbarn. Hendes forældre er fast besluttede på, at deres datter med de lysende blå øjne og det sorte hår skal nå de mål, de ikke selv opnåede; hun skal være læge, ikke hjemmegående
husmor, hun skal være vellidt og populær. Men Lydia lever med et pres, som ingen af de andre unge i Ohio-forstaden kender indefra; hendes far er søn af kinesiske immigranter, og det gør både Lydia og hendes far iøjnefaldende hvor som helst.
 
Da Lydia findes død i en sø i nabolaget omsluttes James af en skyld, der truer med at ødelægge hans ægteskab.
Marilyn er knust og fast besluttet på at nogen skal drages til ansvar – koste hvad det vil. Lydias ældre bror Nathan er overbevist om at en lokal bølle er involveret. Men det er kun familiens yngste, mest observante medlem, Hannah, der ved hvad der virkelig skete.

Alt det jeg aldrig fortalte dig er en gribende pageturner om kærlighed, hemmeligheder, længsel og løgne.


Celeste Ng (f. 1980) er amerikansk forfatter. Hun har læst engelsk på Harvard University og romandebuterede i 2014 med Alt det jeg aldrig fortalte dig. Bogen blev en New York Times bestseller, udpeget til at være blandt årets bedste bøger af flere medier og vandt en række priser. Små påsatte brande er hendes anden roman – den strøg ind på toplisterne, vandt Goodreads’ afstemning for årets bedste roman i 2017 og udkommer i over 20 lande.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 140
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
ISBN: 9788740048193
Format: 135x210
Udk. 23. June 2020
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Lisbet Kjær Johansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  bbcs.bogunivers
en vaskeægte pageturner, som er virkelig svær at lægge fra sig.
 
 
 
 
 
-  Livetidukkehuset.com
Romanen er en velskrevet og spændende historie, der hænger sammen og giver mere og mere mening, jo længere du bliver lukket ind.
 
 
 
 
 
 
-  Krimiormen.dk
Wow siger jeg bare. Sådan skal det bare gøres ... Denne smukke roman får absolut mine varmeste anbefalinger med på vejen.
 
 
 
 
 
-  Bogrummet.dk
Jeg er vild med hendes måde at skrive på, sproget flyder og personerne levendegøres, mens man læser – man bliver tryllebundet, suget ind i familiens univers. Denne bog blev skrevet før ’Små påsatte brande’, men er først nu oversat til dansk. Jeg kan varmt anbefale begge bøger!
Magasinet IN
Gribende
Bogblogger.dk
’Alt det jeg ikke fortalte dig’ er en fremragende bog, der berører flere vigtige temaer, herunder racediskrimination, kvindefrigørelse og hvordan den største kærlighed kan komme til udtryk på den mest uhensigtsmæssige måde.
Bogsyn.dk
[Som læser mærker man] genkendeligheden på siderne, og det er noget af det, der gør bøger værd at læse. Den her er en af dem. Også fordi den ramler ind i nogle af de skyggesider, som mange af os render rundt med i form af at føle os fremmede, anderledes, født på et forkert tidspunkt, leve med den forkerte, have nogle børn der vil noget andet, end vi håber. På den måde når bogen under huden på os. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Politiken, Sophie Engberg Sonne
Med 'Alt det jeg aldrig fortalte dig' beskriver Celeste Ng med sproglig præcision, hvilke udfordringer man står over for som medlem af et tavst mindretal. Og det gør romanen til meget mere end blot en psykologisk thriller ... der er stof til mange billeder i den barske, smukke og tankevækkende fortælling. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Søndag
Med Celeste Ngs vanvittigt skarpe pen glider læseren ubesværet ind og ud af familiemedlemmernes hoveder.
Stormypages (IG)
Det er en mørk, følelsesmæssig knude, som Celeste Ng forløser med blændende sprog og fremragende dybe psykologiske portrætter. Jeg kan kun sige: skynd dig at læse den!
 
 
 
 
-  Fruthulstrup.dk
Temaerne i bogen er super vigtige og aktuelle, det er en bog, som kan åbne øjne på nogle og skabe både samtale og forståelse.
Litteraturhjørnet.dk
Alt det jeg aldrig fortalte dig er en varm, barsk og hamrende godt skrevet historie om en familie i en enorm krise. Samtidig er det også en fortælling om alle os andre: om relationer, kærlighed og de bånd, vi knytter til hinanden.
bogdoktor.dk
Sjældent har jeg læst noget så velksrevet, som simpelthen bare lykkedes til perfektion hele vejen igennem.
Information, Tonny Vorm
'Alt det jeg aldrig fortalte dig' af Celeste Ng er en skarp anklage mod et racistisk og mandschauvinistisk samfund, der fastholder sine forskruede idealer, og dertil et knugende portræt af et forældrepar, der trods gode viljer og varm kærlighed stadig tynges af arven og arrene fra deres egen opvækst . Læs mere
Dansk Bibliotekscenter, Lektørudtalelse
En rigtig pageturner med evigt aktuelle problematikker. Anbefales i den grad.
 
 
 
 
 
 
-  Bechsbooks.dk
En historie som fænger fra side 1
 
 
 
 
 
-  Ugebladet Søndag
Smuk og smertelig … En roman om fortielser, knuste drømme, ambitioner og ikke mindst om at være anderledes; både i forhold til samfundet og i sin egen familie.
Huffington Post
Et kraftcenter af en roman.
New York Times Book Review
Et varmt, indfølende portræt af en familie, og hvad det vil sige at være den første af sin slags.
L.A. Times
Brillant. Gribende.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Celeste Ng
De savnede hjerter
En hjertegribende, medrivende fortælling om den ubrydelige kærlighed mellem Læs mere
Små påsatte brande
I Shaker Heights, Cleveland, er der styr på tingene. Vejene former et Læs mere