Aldrig kun til pynt
Læs uddrag

Aldrig kun til pynt

Et søstermanifest

Anja Leighton

Politikens Forlag
17-årige Anja Leighton stod i efteråret 2018 modigt frem og fortalte om seksuelle krænkelser på gymnasier med puttemiddage og auditions, hvor 3. g-drenge kræver, at 1. g-piger for eksempel fører en agurk ned i halsen eller giver lapdance til drengene.
 
Puttemiddagene ser Anja Leighton som udtryk for en voldtægts- og drukkultur. En seksualisering af de unge – forstærket af kvindenedgørende pop og porno. Hendes generation vokser op i en ’Se mig’-kultur med konstant fokus på perfektion, likes og følgere.
 
Antallet af piger med spiseforstyrrelser, stress og depression stiger, og i denne bog sætter Anja foden ned og gør op med det pres, unge kvinder lever under. Med udgangspunkt i sit eget liv råber hun ærligt og bramfrit direkte til pigerne og beder dem tage kampen op! Piger må aldrig tro, at de er forkerte, for meget – eller at de skal holde deres kæft. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 2T 13M
ISBN: 9788740053593
Format: Download MP3
Lydbog udk. 20. November 2018
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Renée Toft Simonsen
Det er en hamrende vigtig bog af en ung kvinde, der virkelig har noget på hjertet. Stort tillykke Anja.
Lektørudtalelse, Louise Urban Andersen
Hun formår at hæve bogen op fra blot at være en udstilling af egne oplevelser, til at tale på vegne af en hel generation af unge kvinder.
Downloads