Airfryer-grundbogen
Hør uddrag

Airfryer-grundbogen

Britt Andersen

Politikens Forlag
Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen. 
Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryer-dronning! Allerede for seks år siden, da hun fik sin første airfryer, oprettede hun Facebook-gruppen Airfryer Opskrifter Tips og Tricks, der i dag er Danmarks største airfryer-forum med mere end 170.000 følgere. Britt Andersens to tidligere airfryer-kogebøger har længe ligget på bestsellerlisterne, og nu kommer den ultimative guide til alle, der skal i gang med at bruge en airfryer, og til dem, der gerne vil have endnu mere ud af den, der allerede står på køkkenbordet.
En airfryer tilbereder maden med kraftigt cirkulerende varm luft, hvilket både giver en hurtigere tilberedning og mulighed for at bruge mindre fedt i madlavningen. I bogen har Britt Andersen samlet sine tips til brug af airfryeren samt en overskuelig konverteringstabel fra ovn til airfryer og skemaer med oplysninger om bl.a. indstillinger, tider og tilberedning direkte fra frost.
Bogen indeholder mere end 100 klassiske og nye opskrifter fra snacks og forretter til grøntsager, kød og fisk, som er blevet til på baggrund af spørgsmål og ønsker fra Britt Andersens mange danske følgere.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788740084276
Format: 190x250
Udk. 05. September 2023
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Tramperiet
Fotograf: ENGEDAL FOTOGRAFI
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Britt Andersen
Airfryer-julebogen
Britt Andersen
Brug din airfryer bedst muligt i juletravlheden med bogens 24 Læs mere