Aftenland
Hør uddrag

Aftenland

Tobias Bukkehave

Politikens Forlag
Tobias Bukkehave har med sin spionserie slået sig fast som en af Danmarks ypperste forfattere udi den politiske spændingsroman.

Europa står i flammer, og et bombeangreb mod en russisk diplomat på Hotel Nimb i København har ført Danmark helt tæt på den ild, der truer med at fortære det gamle kontinent. Da det danske energinet i Nordsøen pludselig bliver angrebet, siger al logik, at svaret skal findes i Rusland, men overraskende nok peger pilen snarere på USA og den unge excentriske præsident Ted Clayton.

Clayton har kort forinden overtaget sin fars embede efter et fatalt skudattentat, og han har spøgt i kulissen i alle de sager, Sektor 7 har været involveret i. Tom kender Clayton perifert fra sin studietid ved Harvard, og selvom han ved, at Clayton kører efter sin egen dagsorden, har han svært ved helt at tro på forbindelsen. Langsomt går det dog op for Tom, at tidligere venner og allierede måske ikke er til at stole på længere, og sagen spidser yderligere til, da han i sin søgen efter svar falder over noget uventet: Et spor til en gammel tværnational og dybt hemmelig organisation trækker tråde til Toms egen far, kontreadmiral Richard Cortzen, der selv efter sin død står som en tung og mørk skygge over Toms liv. Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 270.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
ISBN: 9788740076691
Serietitel: Tom Cortzen
Nummer i serien: 3
Format: 145x220
Udk. 20. June 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: SatsbyB
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Tobias Bukkehave
Kongetro
En iransk elite-programmør findes myrdet på en lystyacht ud for Dubais kyst Læs mere
Arvestål
En dansk geolog på Grønland har lækket oplysninger til russerne. Den danske Læs mere