Afkom
Hør uddrag

Afkom

Henriette Rostrup

Politikens Forlag
”Hun samler på dem, nedskriver dem med sirlig, rød skrift i sine linjerede notesbøger. Hun har sat det i system. Først og fremmest er der selvfølgelig den daglige læsning af dag- og ugeblade. De bliver læst fra ende til anden, pløjet igennem på jagt efter den mindste notits. Alt tæller med. Det mest frustrerende er selvfølgelig, når det bare er en lille note, der ikke går i detaljer. Det er meget vigtigt, at hun får så meget som muligt at vide om omstændighederne. Selve hændelsen, familien, barnets alder, reaktionerne, og hvad der efterfølgende er sket.”
 
Afkom er en fascinerende og tankevækkende samling historier, der bedst beskrives som lynnedslag i en række liv, der ikke længere kan betegnes som helt almindelige. Men kan nogens liv i virkeligheden det?

"En samling noveller så intense og mørke som en brownie af den bedste slags. Hvad mere er der at ønske? Det skulle da lige være, at Afkom blev fulgt op af en serie på ti romaner, hvor hver af dem er hele historien bag den enkelte novelle. " – Alt for Damerne
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 154
ISBN: 9788740035384
Format: ePub
E-bog Udk. 09. September 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Henriette Rostrup
I dag og i morgen
En brand i et redskabsskur bliver starten på en kæde af begivenheder, der Læs mere
Det år vi gik til begravelser
Jewel Temper tager til New York med diffuse drømme og uden andre planer Læs mere