Aamanns smørrebrød
Hør uddrag

Aamanns smørrebrød

Adam Aamann-Christensen

Politikens Forlag
Endelig en bog om smørrebrød!
 
Kokken, køkkenchefen, restaurantejeren og tv-værten Adam Aamann har med stor kærlighed og indædt passion givet smørrebrødet et tiltrængt løft tilbage på den danske madscene. Og det er da heller ikke uden grund, at dagbladet Politiken i en rosende anmeldelse af hans restaurant udråbte ham til Kongen af smørrebrød. Med Aamann har smørrebrødet fået en renæssance, og enhver restaurant med respekt for sig selv har i dag sat smørrebrødet tilbage på frokostkortet.
 
Aamanns smørrebrød giver en udførlig indføring i det danske smørrebrød, med alt fra de store klassikere til Aamanns egne moderne variationer med nyskabende smagskombinationer, som udfordrer smagsløgene.

Bogen går grundigt til værks med 70 opskrifter på forskellige lækre stykker smørrebrød. Opskrifterne omfatter også alt fra tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk og grønt til masser af knasende, syltet, sprødt og friskt tilbehør. Alt, hvad der skal til for at fremtrylle de gode stykker smørrebrød, som vi danskere elsker.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740015867
Format: 190x250
Udk. 11. March 2016
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Adam Aamann-Christensen
Aamanns grønne køkken
Kok, restaurantejer og tv-vært Adam Aamann har i sin nye kogebog fundet Læs mere