Kokken, køkkenchefen, restaurantejeren og tv-værten Adam Aamann har med stor kærlighed og indædt passion givet smørrebrødet et tiltrængt løft tilbage på den danske madscene. Og det er da heller ikke uden grund, at dagbladet Politiken i en rosende anmeldelse af hans restaurant udråbte ham til Kongen af smørrebrød. Med Aamann har smørrebrødet fået en renæssance, og enhver restaurant med respekt for sig selv har i dag sat smørrebrødet tilbage på frokostkortet.
Aamanns smørrebrød giver en udførlig indføring i det danske smørrebrød, med alt fra de store
klassikere til Aamanns egne moderne variationer med nyskabende smagskombinationer, som udfordrer smagsløgene.
Bogen går grundigt til værks med 70 opskrifter på forskellige lækre stykker smørrebrød. Opskrifterne omfatter også alt fra tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk og grønt til masser af knasende, syltet, sprødt og friskt tilbehør. Alt, hvad der skal til for at fremtrylle de gode stykker smørrebrød, som vi danskere elsker.
Læs mere
Vælg udgave:
e-bog (epub)
p-bog (indbundet)
Se flere forhandlere
DKK 129
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740017212
Format: ePub
E-bog Udk. 11. March 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz