8. afsnit: Livsvarig indtægt

 

LÆS 1. AFSNIT GRATIS

 

Oplysninger, som er både farlige og brugbare for en mand med ambitioner, kommer for en dag.


Belgravia er en roman-føljeton i 11 afsnit, skrevet af manden bag Downton Abbey, Julian Fellowes.

Belgravia er historien om en skæbnesvanger hemmelighed. En hemmelighed, der uge for uge kommer for en dag bag de smukke hoveddøre på Londons mest storslåede adresse.

Belgravia er en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv.

Belgravia udfolder sig i 1840’ernes London, en tid med store samfundsmæssige opbrud og sociale omvæltninger, hvor de gamle aristokratier og de nyrige familier kæmper om pladsen. Men den tager sin begyndelse natten før slaget ved Waterloo i 1815 til Hertuginden af Richmonds sagnomspundne bal. Her forandres en families liv for altid … 
Køb de enkelte afsnit hver for sig som enten e-bog eller lydbog, ELLER abonner på hele føljetonen, og modtag både e-bogen og lydbogen hver uge.
 

Tegn abonnement


Tegn abonnement på hele roman-føljetonen og modtag hver torsdag det nyeste afsnit af Belgravia – både som e-bog og lydbog.
 
Med et digitalt abonnement modtager du nemt og uden ventetid et dugfrisk afsnit med de seneste udviklinger i Fellowes’ historiske beretning direkte i din digitale læse-app – torsdag efter torsdag. Både som e-bog og lydbog udfolder den grandiose fortælling sig således uge for uge i 1840'ernes Londons mest fashionable rigmandskvarter, hvor en families skæbnesvangre hemmelighed gradvis afsløres.
 
E-bogen rummer desuden ekstra tekst- og billedmateriale, så du kan udforske, udvide og udbygge din oplevelse af den historiske periode såvel som de fiktive personer, Fellowes har befolket Belgravia med.
 
Abonnementet fås hos Riidr til blot 150 kr. for samtlige afsnit, både som e-bog og lydbog.
Afsnittene forhandles også stykvis hos alle andre digitale boghandlere.

Gå til 

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Belgravia, og hold dig opdateret.