7 Mindfulness-principper for ledere
Hør uddrag

7 Mindfulness-principper for ledere

Charlotte Mandrup

Politikens Forlag
TAG KONTROL OVER KRISEN Få ro og overblik i sindet, så du opnår forudsætningerne for at håndtere og lykkes med de udfordringer, der følger med lederrollen – ikke mindst i en krisetid. I den praktiske virkelighed forventes det, at man som leder tager kontrol i forhold til forretningen, medarbejderne og sin personlige indsats. Men den bedste forudsætning for dette er, at lederen har kontrol over sin egen opmærksomhed.

Denne bog præsenterer en række enkle og praktiske teknikker og principper, som træner opmærksomheden og styrker din personlige ledelsesstil.

PRINCIPPER OG TRÆNINGSMETODER Det første hovedafsnit indeholder en gennemgang af de 7 mindfulness-principper. Først i forhold til ledelse af forretningen og ledelse af mennesker, og derefter en meget grundig og deltaljeret gennemgang af hvert princip i forhold til personlig ledelse, der er bogens hovedtema.

Principperne er: beginner’s mind, ikke-bedømmelse, aversion og tiltrækning, tålmodighed, ikke-ambition, accept og letting-go.

Det andet hovedafsnit præsenterer en række enkle og praktiske træningsmetoder, der styrker og smidiggør din opmærksomhed, effektivitet og etik.

Teknikkerne er: opmærksomhedstræning, bevidsthedsvidnet, åndedrætstræning, kropsbevidsthed og energi.

Bogen rummer også talrige citater fra ledere i forskellige virksomheder og på forskellige ledelsesniveauer, der fortæller, hvordan de bruger principperne i deres hverdag. Glæd dig til en praktisk guide, der lærer dig at være fuldt opmærksom i alle ledelsessituationer, være mere effektiv, have mere energi og lede i større overensstemmelse med din etik.“Mindfulness er mental oprydning i nu’et. Charlottes guidelines giver “øjeblikket” større værdi både professionelt og privat.”

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788740004991
Format: ePub
E-bog Udk. 19. January 2012
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
Lektørudtalelse, Birgit Hald
Let tilgængelig bog om mindfulness med praktiske anvisninger på, hvordan ledere og andre kan træne og bruge mindfulness i hverdagen
IN, Anne Absolonsen
Selvom du allerede lever mindfuldt, er der masser af konkrete redskaber at hente i Charlotte Mandrups nyeste bog … Bogen er nem at skimme og kan fint bruges som en slags opslagsværk
kommunikationsforeningen.dk, Mads Graves Larsen
Et stykke ledelseslitteratur i den populære og lette genre, men med mange tankevækkende og relevante observationer
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Charlotte Mandrup
3 meditationer til mindfulness i hverdagen
SMID DE MENTALE LÆNKER. De 3 guidede meditationer fra Mindfulness i Læs mere
Mindfulness i hverdagen
Charlotte Mandrups bog er en praktisk guide til et mere mindfuldt liv. Læs mere
Frihedens disciplin
Frihedens disciplin fortæller dig, hvordan du kan bruge mindfulness til Læs mere