5:2 dit liv
Hør uddrag

5:2 dit liv

Emma Cook

Politikens Forlag
Synes du, du bruger lidt for mange penge i det daglige? Eller at du dyrker lidt for lidt motion? Fylder tv, iPad og mobiltelefon lidt for meget derhjemme i familien på alle tider af døgnet? Eller ryger der lidt for meget rødvin ned i løbet af ugen?

Nogle gange er det kun små forandringer, der skal til for at gøre den store forskel. 5:2 dit liv er den ultimative guide til, hvordan de populære principper fra 5:2 fastekuren let kan overføres til alle andre aspekter af din tilværelse - så du giver dem max opmærksomhed i to dage om ugen, men kan slappe helt af de øvrige fem.

MOTION * PENGE * BEKYMRINGER * DRIKKEVANER * PARFORHOLD * SKÆRMFORBRUG * EFFEKTIVITET * MILJØET.

5:2 dit liv giver uden komplicerede regler nogle helt enkle og fleksible råd til en syv-trinsplan, der vil trimme dit liv, så du med fokus på fx hjemmets skærmforbrug beslutter to dage om ugen, hvor der skal være smartphone-, tablet- og computerfri zone i sofaen. Eller to dage om ugen med fokus på pengepungen, hvor du ikke må købe noget.

Bogen kommer med eksempler fra det virkelige liv, har forslag til aktiviteter og tilbyder masser af inspiration og konkrete råd fra eksperter og specialister. Bliv sundere, gladere og få flere penge mellem hænderne ved at 5:2 dit liv med denne både underholdende og tankevækkende og ikke mindst praktisk anvendelige bog.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 100.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740015430
Format: 151x226
Udk. 19. June 2014
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Ulla Oxvig
Anmeldelser og omtale
Lektørudtalelse DBC, Jette Landberg
For alle der trænger til at give livet et opstrammer … En ny metode til en bedre livsstil, der samtidig er til at holde ud
Downloads