I dette uddrag af Konfektbogen er der virkelig dømt hygge og hjemmelavet konfekt!
Bogen præsenterer et skønt udvalg af sødt og syndigt og rummer en masse grundopskrifter på forskelligt fyld som karamel, marcipan, fondant m.m. Efter en grundig vejledning i fremstilling af konfekt i almindelighed og behandling af chokolade giver bogen opskrifter på mange typer konfekt med bl.a. marcipan, chokolade, nougat og flydende fyld – f.eks. fristende chokoladefrøer, lakridsmuslinger, ingefærtoppe og romkugler.
Husk, konfekt kan nydes året rundt – ikke kun i juletiden! De både indbydende og
velsmagende lækkerbiskener vil bl.a. være perfekte følgesvende til enhver god kop kaffe eller te.
Læs mere
Vælg udgave:
e-bog (epub)
Se flere forhandlere
DKK 18.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 50
ISBN: 9788740030525
Format: ePub
E-bog Udk. 11. januar 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: John Bendtsen
Forlag: Unit e