12 regler for livet
Hør uddrag

12 regler for livet

En modvægt til kaos

Jordan B. Peterson

Jyllands-Postens Forlag
Hvad har alle mennesker i den vestlige verden brug for at vide? Dette 10.000 kroners spørgsmål får man svar på i denne tankevækkende, kontroversielle og underholdende internationale bestseller med 12 gode leveregler for det moderne menneske.

Jordan B. Peterson vender almindeligheder om videnskab, tro og menneskets natur på hovedet og kombinerer på enestående vis fortidens hårdt tilkæmpede indsigter med nutidens fantastiske naturvidenskabelige afsløringer. På sin helt egen informative, overraskende og morsomme facon forklarer han, hvorfor vi skal lade børn i fred, når de kører skateboard,  hvilken frygtelig skæbne, der vil overgå folk, som kritiserer i flæng, og hvordan man altid skal tage sig tid til at kæle for katte, man møder på gaden.

Hvad fortæller en hummers nervesystem os om vigtigheden af at ranke ryggen og få succes i livet? Hvorfor regnede oldtidens ægyptere det for en guddommelig evne at være fokuseret og opmærksom? Og hvordan kan det være, at folk tager så forkerte valg, når de er forbitrede, arrogante eller hævntørstige?

Dr. Peterson blander psykologi og antropologi med videnskab, politik og religion, når han bevæger sig rundt i tilværelsens mange kringelkroge og diskuterer disciplin, frihed, eventyrlyst og ansvarlighed, inden han formulerer alverdens visdom i 12 praktiske og dybsindige regler for livet, som kan skabe lidt orden i kaos.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740048483
Format: 151x226
Udk. 25. September 2018
1. udgave, 7. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Henriette Wiberg Danielsen
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Oversætter: Ulla Oxvig
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Henrik Jensen
”Klikmillionær har skrevet en fremragende bog. Læs bogen, den er det værd. Endnu bedre: forær den til de unge, forvirrede og potentielt tænksomme i din familie.”
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Rune Selsing
Hvorfor er »12 regler« en stor oplevelse at læse? Det er den først og fremmest, fordi den adresserer og besvarer et problem, som stort set ingen andre har beskæftiget sig så sympatisk, seriøst, granskende og menneskeligt med. Efter endt læsning kan jeg ikke pege på helt præcist, hvad han lærte mig … . Men alligevel føler jeg mig klogere. Og jeg blev helt bestemt revet med. Og moralsk opløftet. Læs mere
 
 
 
 
-  Kristeligt Dagblad, Nils Gunder Hansen
"12 regler for livet er interessant og tankevækkende læsning. Et konservativt udspil i 2018 med mere vægt på det livsfilosofiske end det politiske og ideologiske.”
Weekendavisen, Kristian Ditlev Jensen
”Psykologiprofessor Jordan B. Peterson, kendt som en hårdtslående, konservativ debattør, tænker og skriver befriende klart.”
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jordan B. Peterson
Hinsides orden
Den provokerende opfølger fra forfatteren til den internationale bestseller Læs mere