100 genveje til vægttab
Hør uddrag

100 genveje til vægttab

Stina Dannerfjord

Politikens Forlag
Du behøver ikke lave hele din livsstil om, hvis du vil tabe dig. Ofte er det nok at ændre på én vane (eller ganske få) og dermed finde din helt personlige genvej til drømmevægten. På den måde bliver projektet langt mere overskueligt og realistisk.

Sådan lyder hovedbudskabet i denne bog, skrevet af Stina Dannerfjord, cand.scient. i klinisk ernæring og slankeekspert i DRs nye programserie ’Det fede parforhold’, der har premiere i foråret 2019. I serien kan man følge, hvor godt Stinas metode rent faktisk virker, når par, der har hygget sig til en del ekstra-kilo i hinandens gode selskab, får hjælp til at bryde deres kalorierige mønstre – uden at hyggen forsvinder. ”Jeg tror ikke på slankekure. De er svære at holde, mens de står på, og der er stor risiko for, at man tager det hele på igen, når man stopper med kuren, fordi man falder tilbage i sine gamle kostvaner. Langt de fleste mennesker har ret fornuftige grundvaner, så det i virkeligheden ofte er ganske små justeringer, der skal til. Kunsten er at få indkredset, hvor det kan betyde en afgørende forskel at sætte ind,” forklarer Stina Dannerfjord.

I sin bog hjælper hun derfor læseren med at gøre små, dårlige vaner synlige. I form af helt enkle regnestykker viser hun, hvor mange kilo om året det betyder, at man begynder at sige nej tak til kagen på arbejde, tager trappen i stedet for elevatoren eller holder op med at småspise eller nyde et glas vin, mens man laver mad. Og hun giver gode råd til, hvordan man gør det så let for sig selv som muligt, når man erstatter en gammel vane med en ny og bedre. Med andre ord: Finder genvejen ud af vanens magt.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740055214
Format: ePub
E-bog Udk. 21. February 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Bliver jeg sulten?
Her i videoen får du svaret på, om man bliver sulten når man vælger at følge nogle af Stinas genveje og diæter.
3 gode råd til væggtab
Her giver Stina Dannerfjord dig sine tre bedste råd til et vægttab.
Smid et KaffeLatte-kilo
En af genvejene til et vægttab er at skrue ned for de kalorier du drikker. Som fx Kaffe Latte-kalorierne. Det fortæller Stina Dannerfjord om i denne video.
Aften-snack - lav en Maude
De fleste har nok prøvet at få en ustyrlig trang til noget sødt om aftenen. Men det er ikke så praktisk, hvis du gerne vil tabe dig. Det taler Stina Dannerfjord om i denne video.
Downloads