Logo - Politikens Forlag
Jussi
Hør uddrag

Jussi

En biografi af Jonas Langvad Nilsson

Jonas Langvad Nilsson

Politikens Forlag
Jussi Adler-Olsen er på få år blevet et velkendt navn i både Danmark og udlandet. Hans bøger om strømeren Carl Mørck og hans to medhjælpere Assad og Rose udkommer over hele kloden og har solgt i over 16 millioner eksemplarer. Serien er ved at blive filmatiseret, og når han ankommer til Tyskland, verdens vigtigste bogmarked, modtages han som en rockstjerne.

Men hvad kræver det at blive en international bestsellerforfatter? Har det en pris? Og hvorfra kommer evnen til at beskrive bestialske mord og menneskelig ondskab af en anden verden?

Biografien JUSSI viser hidtil ukendte sider af en af Danmarks mest succesfulde forfattere. Det er på en og samme tid et danmarksbillede og historien om en dreng, der voksede op på tre forskellige sindssygehospitaler og blev venner med de patienter, som ikke var raske nok til at færdes i samfundet udenfor. Det er historien om stædighed, hårdt arbejde og en lille smule held. Og så er det et portræt af en mand, som går hele vejen. Hver gang.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
 lydbog (cd-rom)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 408
ISBN: 9788740013511
Format: 170x245
Udk. 31. maj 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Erik Lindstrøm, JaHallo Aps, Jeppe Carlsen, Les Kaner Fotografi, Mathias Christensen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Berlingske Tidende, Merete Reinholdt
..man kommer så godt rundt om Jussi Adler-Olsen, at man får et facetteret indblik i den sammensatte person, han tydeligvis er, og i det brogede liv, han har levet. Danmarks bedst sælgende krimiforfatter er ikke bare en heldig og dygtig ordsnedker med en fortid i tegneseriebranchen og et kommercielt Bonniers-forlag samt en opvækst på forskellige psykiatriske hospitaler. Han er også en mand, der hjælper skæve eksistenser videre i livet, har været aktiv i fredsbevægelsen og har en IQ, der er højere end gennemsnittets. Læs mere
 
 
 
 
-  Jysk Fynske Medier, Anette Hyllested
Farverig og underholdende … Biografien er let læst, men det skyldes ikke en overfladisk tilgang, for Jonas Langvad Nilsson har fulgt forfatteren gennem flere år, og hans kildeliste er lang. Det skyldes snarere, at han har skruet bogen godt sammen i en velskrevet og usnørklet stil.
lektørudtalelse
En vedkommende biografi, der er virkelig godt skrevet af Nilsson. Som læser flyver man igennem historien om Jussis liv og karriere.
Bogsyn
Det er ganske imponerende så tæt, vi kommer på Jussi og hans forfatterværksted i den nye biografi. Samtidig er den spændende som en af de romaner, Jussi selv skriver. Et flot værk, det må vi sige.
Jussi lader forfatteren gennem interviews og baggrundsviden udlevere enormt private sider af sig selv. Men på en måde, så det aldrig bliver patetisk eller træls; mere noget i retning af: Sådan er det jo at være menneske; ganske naturligt… Med et hav af interviews, anekdoter og tilgang til ukendte sider af Jussi er det lykkedes Jonas Langvad Nilsson at sammenstykke en biografi, der virkelig får læseren til at interessere sig for hovedpersonen. Hver en ting, Jussi har oplevet, synes vedkommende og lyslevende og nærværende, og når sidste side i bogen er vendt, så er det som om, at vi ved alt, hvad der er værd at vide om Jussi… En yderst velbegavet biografi. Læs mere
Jussi - en biografi
Biografien JUSSI viser hidtil ukendte sider af en af Danmarks mest succesfulde forfattere. Det er på en og samme tid et danmarksbillede og historien om en dreng, der voksede op på tre forskellige sindssygehospitaler og blev venner med de patienter, som ikke var raske nok til at færdes i samfundet udenfor. Det er historien om stædighed, hårdt arbejde og en lille smule held. Og så er det et portræt af en mand, som går hele vejen. Hver gang. Læs mere
Downloads