Det gode helbred
Hør uddrag

Det gode helbred

Anja Olsen, Anne Tjønneland

Politikens Forlag
Kosten har betydning for vores risiko for at udvikle kræft. Hvordan det vi spiser påvirker risikoen for at udvikle kræft forskellige steder i kroppen, har Kræftens Bekæmpelse undersøgt via en stor befolkningsundersøgelse med data fra over 57.000 danskere, som man har fulgt gennem 20 år.

Kræftens Bekæmpelse er nu så langt med resultaterne af undersøgelsen, at de er parate til at drage nogle konklusioner, og dem deler de ud af i denne bog skrevet af forskningschef og overlæge Anne Tjønneland samt seniorforsker Anja Olsen, begge Kræftens Bekæmpelse.

Her kan man læse om, hvilken kost der forebygger kræft og få den allerseneste nye viden fra forskerne om alt fra kød og fisk, frugt og grønt, kartofler og sukker til mælkeprodukter, alkohol og planteøstrogener.

Samtidig indeholder bogen en opskriftsdel, hvor man som læser får et helt konkret bud på en kost, der forebygger kræft, i form af 60 lækre opskrifter på morgenmad, grønne retter, fiskeretter m.m. Opskrifterne er udviklet af kokken i Kræftens Bekæmpelses kantine, Jens Jepson, og mange af dem serverer han således for medarbejderne i Kræftens Bekæmpelse til dagligt.

Bogen er både for alle os, der gerne vil leve sundt og forebygge kræft i al almindelighed, men også for folk, der allerede har været ramt af kræft, og gerne vil ændre kosten fremadrettet, alene eller sammen med hele familien.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Køb nu
DKK 90.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
ISBN: 9788740015935
Format: ePub
E-bog udk. 12. marts 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Mikkel Adsbøl
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sisterbrandt Designstue
Anmeldelser og omtale
Tante Sød
Her er meget for både øjnene og maven, så jeg anbefaler gerne den lækre bog fra Politikens Forlag.
lowcarb.dk
Meget inspirerende
Spisestuen
Det er en yderst inspirerende bog, der forklarer tingene enkelt og ligetil.
Carrotstick
 opskrifterne er nede på jorden, men lækre og anderledes og vigtigst af alt hamrende sunde på den velsmagende eksplosionsagtige måde
Downloads